Sobre mi

La meva foto
Mont-ras, Girona, Spain
Ja fa molts anys que vaig començar a dedicar-me a la fotografia. Però també en fa uns quants que ho tenia una mica abandonat. Ara les noves tecnologies ens permeten gaudir d'una certa sensació de laboratori sense necessitat d'estar a les fosques, de tenir un espai especialment preparat per això, i sense remenar amb líquids que taquen, que es passen, que fan olor...etc.. Inicio una etapa nova d'experimentació, partint d'un altre tipus d'original, certament molt versàtil. A veure què passa! -------------------------------- Fa un temps que tinc el Blog en obres. Trobareu imatges repetides i coses que no acaben d'estar al seu lloc. Perdoneu el desordre. Ja l'aniré solucionant. Si l'obriu amb l'Internet Explorer el veureu millor.

dilluns, 5 d’abril del 2010

La tempesta de neu del 08-03-2010

Darrera casa, vista jardí veïns i nostre Darrera casa, altres veïns
Fixeu-vos en els arbres, com es nota el vent i la neu que queia Per moments, el jardí s'anava omplint de neu. Semblava que si seguia, al final vessaria.
Fixeu-vos en els cables d'estendre roba de sota el porxo de la veina. Han agafat un diàmetre d'uns 10 cm!! Els nostres fils d'estendre també estan igual (paral.lels a la tanca que separa del veí)
L'aspecte a la banda del carrer. Un arbre s'havia trencat i havia caigut damunt dels contenidors L'aspecte de la Plaça del Cargol
Els cotxes també perillaven. Però aquest, com que està abandonat... Aquí també es pot apreciar molt be el vent sobre la casa verda
Una altra vista de l'arbre caigut sobre els contenidors Els arbres, i totes les coses, rebien la neu de costat, en la direcció del vent.

2 comentaris:

Llum Sánchez Penalva ha dit...

hola, Joan,

les teues fotos m'han semblat precioses, has fet bé de tornar a fer-ne. Es un autèntic pler contemplar-les.

Em passaré per aquí de tan en tant.

Salutacions

Unknown ha dit...

Hola Joan,

Passava per aquí a veure les novetats, però veig que les muses encara et son esquives...

un petó.