Sobre mi

La meva foto
Mont-ras, Girona, Spain
Ja fa molts anys que vaig començar a dedicar-me a la fotografia. Però també en fa uns quants que ho tenia una mica abandonat. Ara les noves tecnologies ens permeten gaudir d'una certa sensació de laboratori sense necessitat d'estar a les fosques, de tenir un espai especialment preparat per això, i sense remenar amb líquids que taquen, que es passen, que fan olor...etc.. Inicio una etapa nova d'experimentació, partint d'un altre tipus d'original, certament molt versàtil. A veure què passa! -------------------------------- Fa un temps que tinc el Blog en obres. Trobareu imatges repetides i coses que no acaben d'estar al seu lloc. Perdoneu el desordre. Ja l'aniré solucionant. Si l'obriu amb l'Internet Explorer el veureu millor.

dimarts, 29 de juliol del 2008

Els Aiguamolls de l'Empordà

1 comentari:

romanidemata ha dit...

m'agrada el tractament que li fas , suposo a partir del RAW, tenen un cromatisme especial, els tons contrastats amb dominants de vermell... o potser són filtres?

veig que tens enllaçat l'espaifotogràfic, si vols que apareguin les teves fotos que puges aquí, només t'has de sindicar i cada vegada que en pugis, s'et veurà allà.

salut i bones imatges